Beregn CO2-udledning

Denne mappe er en overmappe, for kategorien "Beregn CO2-udledning." Alt hvad der eksisterer i denne mappe har noget at gøre med at beregne en co2-udledning. Noter! Hvis du vil ændre kategorien på klimakompasset ændrer du bare i ovenstående titel.

Beregn CO2-udledning

Inden du åbner CO2 -beregneren, skal du finde jeres fakturaer for energi- og brændstof, der viser virksomhedens forbrug. Du kan åbne CO2-beregneren via genvejen i højre side.

 

Ved at beregne jeres virksomheds CO2 -udledning kan I få et overblik over virksomhedens klimapåvirkning, og det er første skridt mod at udarbejde et klimaregnskab. Du kan læse mere om CO2-beregneren her:

 

Siden er opdateret d. 10/12-2014

 

Erhvervsstyrelsen skal gøre opmærksom på, at Scope 1 og 2 værdierne for el og fjernvarme er opdateret i 2018. Scope 3 værdierne mangler opdateringer. Der kan alternativt anvendes andre nationale eller internationale CO2-beregnere.
Gå til CO2-beregneren
På Klimakompasset kan du få inspiration til at udarbejde en klimastrategi, som kan reducere din virksomheds udledning af CO2 og andre drivhusgasser.