Bindslev AS

Bindslev AS opfandt i 2001 innovations Camp metoden. Campen er en metode, hvor en virksomhed eller en branche samler førende medarbejdere og beslutningstagere på tværs af ekspertiser. > Læs mere

Bindslev AS

Bindslev AS opfandt i 2001 innovations Camp metoden. Campen er en metode, hvor en virksomhed eller en branche samler førende medarbejdere og beslutningstagere på tværs af ekspertiser.

 

Bindslev AS - Innovations Camp

Bindslev AS opfandt i 2001 innovations Camp metoden. Metoden er ofte blevet omtalt som ”48 mennesker i 48 timer”. Campen er en metode, hvor en virksomhed eller en branche samler førende medarbejdere og beslutningstagere på tværs af ekspertiser. Campen er et kreativitet konsensus værksted, der enten løser helt konkrete strategiske problemer eller skaber nye energirigtige produkter.

 

Bindslev AS har afholdt mere end 70 camps og topmøder inkl. implementeringsforløb. Foruden de nationale Energy Camps afholdt for hele sektoren hvert år siden 2004, har Bindslev AS som eksempel bistået Grundfos i udvikling, design og ledelse af en række innovations camps der bidrog til, at Grundfos innoverede en helt ny pumpe på ½ tid. Et år senere gentog Grund-fos forløbet med endnu et produkt i samme segment og igen på ½ tid og med Bindslev AS som samarbejdspartner.

 

Bindslev AS egen klimaindsats

Bindslev er en rådgiver virksomhed, der bor i et topmoderne og energirigtig kontorbebyggelse. Bindslev AS har primært udfordringer i forhold til vores transportforbrug. Vores indsats er, at bruge offentlige transportmidler til og fra møder, samt sikre mest mulig fælleskørsel når deres campteam på ca. 12 – 15 personer rejser til og fra deres camps rundt om i landet. Det næste skridt i indsatsen vil være at presse på for at underleverandører til Camps'ene i form af konference locations, tryk-kerier selv arbejder med at reducere deres CO2 udledning.

På Klimakompasset kan du få inspiration til at udarbejde en klimastrategi, som kan reducere din virksomheds udledning af CO2 og andre drivhusgasser.