Om klimakompasset

Denne mappe fortæller kort om klimakompasset, vores samarbejdspartere etc.

Om Klimakompasset

Klimakompasset er blevet til i et samarbejde mellem DI og Erhvervsstyrelsen under Økonomi- og Erhvervsministeriet. Klimakompasset blev lanceret i september 2008.

 

På Klimakompasset.dk kan du skabe overblik over din virksomheds CO2-udledninger og få inspiration til at udarbejde en klimastrategi.

 

Det er endvidere muligt at følge din virksomheds udvikling af CO2-udledninger og sammenligne disse med på forhånd fastlagte reduktionsmål.

Klimakompasset er et anerkendt instrument som både Årsregnskabsloven og regeringens Handlingsplan for virksomheders samfundsansvar 2012-2015 henviser til. Klimakompasset har indtil videre hjulpet mere end 7000 brugere.

 

DI og Erhvervsstyrelsen modtager løbende input fra en lang række virksomheder og organisationer. Jeres kommentarer og forslag har bl.a. bidraget til etableringen af et omfattende varetransportmodul under CO2-beregneren.

 

Vi sætter stor pris på kommentarer og forslag, der fortsat kan bidrage til udviklingen af klimakompasset.

Picture: Om klimakompasset

 

Siden er opdateret d. 26/11-2014

Erhvervsstyrelsen skal gøre opmærksom på, at Scope 1 og 2 værdierne for el og fjernvarme er opdateret i 2018. Scope 3 værdierne mangler opdateringer. Der kan alternativt anvendes andre nationale eller internationale CO2-beregnere.
Gå til CO2-beregneren
På Klimakompasset kan du få inspiration til at udarbejde en klimastrategi, som kan reducere din virksomheds udledning af CO2 og andre drivhusgasser.