Strategiske samarbejder

Strategiske samarbejder

Partnerne bag Klimakompasset har indgået strategiske samarbejder med eksterne parter.

 

Klimakompasset er erhvervslivets indgang til at arbejde med klimastrategier, CO2-beregning og energibesparelser. Partnerne bag Klimakompasset har indgået strategiske samarbejder for at tilbyde danske virksomheder de nyeste og bedste redskaber på Klimakompasset. De strategiske samarbejder er projekter gennemført og finansieret af andre parter.

 

CO2-beregner for Varetransportydelser

 

Varetransportydelser er et modul på Klimakompassets CO2-beregner til nationale og globale varetransporter. Her kan virksomheder eller deres transportører beregne udledning af CO2 og andre drivhusgasser fra deres varetransport aktiviteter.

Varetransportydelser er udviklet i et samarbejde mellem FORCE Technology og Klimakompasset.

Implementeringen af modulet i CO2-beregneren er finansieret af det EU Life støttede projekt CleEN 21. Partnerne bag CleEn 21 er DI, Miljøstyrelsen, Aalborg Universitet og Green Cross Danmark. CO2-beregneren for varetransportydelser blev lanceret 28. november 2011.

 

Kontaktperson: Lars Dagnæs: lars(-)at(-)dagnaes.com

 

Produceret med støtte fra EU’s finansielle instrument LIFE.

 

Picture: Strategiske samarbejder

 

Siden er opdateret d. 26/11-2014

Erhvervsstyrelsen skal gøre opmærksom på, at Scope 1 og 2 værdierne for el og fjernvarme er opdateret i 2018. Scope 3 værdierne mangler opdateringer. Der kan alternativt anvendes andre nationale eller internationale CO2-beregnere.
Gå til CO2-beregneren
På Klimakompasset kan du få inspiration til at udarbejde en klimastrategi, som kan reducere din virksomheds udledning af CO2 og andre drivhusgasser.